17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαύριο: Ο Ντέιβις κέρδισε στα… νούμερα (vids)

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, στον πρώτο ημιτελικό των φετινών πλέι οφ της Basket League που έλαβε χώρα στην έδρα του.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη ηττήθηκαν στο κλειστό της Λαυρεωτικής και απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν, μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ντέβιν Ντέιβις, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του με την κυανοκίτρινη φανέλα, μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει, αλλά ο ίδιος έφθασε σε μια σειρά προσωπικών επιτευγμάτων...

Συγκεκριμένα, με τα εννέα ριμπάουντ που μάζεψε έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου που έφθασε και ξεπέρασε τα 200, μετά το Γιάννη Κουζέλογλου (351) και το Δημήτρη Κακλαμανάκη (330). Οι 6π. που σημείωσε, επίσης, ήταν αρκετοί ώστε να μπει στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ των «κυανοκιτρίνων», καθώς έφθασε τους 430π. κι άφησε πίσω του τον Μπράντον Γιανγκ (425) και το Μακένζι Μουρ (427).

Μαζεύοντας πέντε αμυντικά ριμπάουντ, κόντρα στο αχαϊκό συγκρότημα, έγινε και ο τρίτος της σχετικής λίστας της ομάδας της Λαυρεωτικής, αφού έφθασε τα 145 και ξεπέρασε τον Τζαμάλ Νίξον, που είχε 142, αγωνιζόμενος στο Λαύριο τη σεζόν 2015-2016 και από το Δεκέμβριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε, στο ακόλουθο βίντεο, τις καλύτερες στιγμές του ματς:

https://www.youtube.com/watch?v=adlqZzSajsg

Ολόκληρος ο αγώνας Λαύριο-Προμηθέας Πατρών:

https://www.youtube.com/watch?v=H9EZI3Ax6mA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ