16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λαύριο-Ζενίτ 51-79: Ένα ακόμη σκληρό μάθημα (pics)

Τα παιχνίδια της Λευκωσίας, όπως και εκείνα που προηγήθηκαν στο ΣΕΦ, είχαν εξ ορισμού μεγάλο δείκτη δυσκολίας για το Λαύριο που αντιμετώπισε ομάδες Ευρωλίγκας. Δοκίμασε τα όρια του και ασφαλώς έμαθε πολλά. Πήρε και σήμερα ένα μάθημα από τη Ζενίτ από την οποία ηττήθηκε με 51-79.

 


Η επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας της λαυρεωτικής λέει σχεδόν τα πάντα για τη σημερινή εικόνα της. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο έμεινε χαμηλά στην επίθεση ενώ είχε μόνο έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων κι αυτός τον έφτασε… οριακά (Λιούις 10).

 


Μετά το σκληρό αλλά αναμενόμενο μάθημα από την ΤΣΣΚΑ, το Λαύριο προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο. Η αρχή του σημερινού αγώνα δημιούργησε τέτοιες προσδοκίες όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

 


Το Λαύριο έκανε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 21-15, όμως στο δεύτερο έδειξε μία εικόνα που παρέπεμπε στην προηγούμενη μέρα. Δυσκολεύτηκε πολύ επιθετικά ενώ δεν λειτούργησε καλά ούτε στο πρώτο μισό του παρκέ. Η Ζενίτ έκανε ένα επιμέρους 26-7 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 41-28.

 


Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έψαξε τρόπο να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 27’ η διαφορά πέρασε τους 20 (34-55) και στη συνέχεια έφτασε ακόμη και τους 32. Οι παίκτες του Λαυρίου έδειχναν κουρασμένοι και απογοητευμένοι και σχεδόν εγκατέλειψαν την προσπάθεια με αποτέλεσμα να μείνουν χαμηλά στην επίθεση και να υποχρεωθούν στην ήττα με το βαρύ 79-51.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ