19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λαύριο: Ζήτησε το ΣΕΦ για το BCL! (vid)

Η θριαμβευτική σεζόν του Λαυρίου ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος και την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στους ομίλους του Basketball Champions League. Η επιθυμία όλων στην ομάδα και την πόλη να ζήσουν και αυτές τις στιγμές ήταν δεδομένη από την αρχή και προς αυτή την κατεύθυνση άρχισαν οι επαφές με τους διοργανωτές και όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Το πρόβλημα που φαίνεται για την ώρα αξεπέραστο είναι το γηπεδικό. Η αναθεωρημένη προκήρυξη της διοργάνωσης προϋποθέτει για τους συμμετέχοντες γήπεδο χωρητικότητας 3.000 θεατών και για τη μετάδοση των αγώνων οκτώ κάμερες, έναντι των τεσσάρων που υπήρχε δικαίωμα μέχρι φέτος. Ολο αυτό το «πακέτο» μοιάζει απίθανο να υποστηριχτεί στη φυσικά έδρα του Λαυρίου όσα βελτιωτικά έργα κι αν γίνουν. Κατ' επέκταση οι άνθρωποι της ομάδας άρχισαν να αναζητούν τις εναλλακτικές.

Το ΣΕΦ είναι μια βασική επιλογή, σε περίπτωση που μπορέσει να τους εξυπηρετήσει. Ηδη έχει κατατεθεί αίτημα προς τη διοίκηση του Σταδίου, όπου αναλύονται οι πιθανές απαιτήσεις, δηλαδή πόσες ημέρες και πότε. Το εγχείρημα μοιάζει δύσκολο εξ αρχής με δεδομένο το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού και με τις πολλές διπλές εβδομάδες να το κάνουν πιο δύσκολο. Απαιτείται λεπτομερής συνεννόησης με το BCL για συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά γίνεται η προσπάθεια με την ελπίδα να μη χρειαστεί να στραφούν σε άλλο γήπεδο για να αναζητήσουν την έδρα στην οποία θα ζήσουν το όνειρό τους.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ