13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λαύριο – ΑΕΚ 67-86 :«Θίχτηκε» κι αντέδρασε με Γκρίφιν (pics+vid)

Η ΑΕΚ αντέδρασε σωστά μετά την κακή εμφάνιση στον ημιτελικό του HNC Coin Super Cup και σήμερα νίκησε εύκολα με 86-67 το Λαύριο και εμφάνισε πολύ καλύτερο πρόσωπο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Ο Ερικ Γκρίφιν δείχνει από νωρίς γιατί ο Δέδας έσπευσε να τον κλείσει με το που υπέγραψε στην ΑΕΚ, όντας παντού και κάνοντας τα πάντα.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε από νωρίς σε μονόλογο των «κιτρινόμαυρων» απέναντι σε ένα Λαύριο που έδειξε να έχει μείνει στην υπερπροσπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό και έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του. Το 50-28 του ημιχρόνου για την ΑΕΚ έδειχνε... τα πάντα, με τους παίκτες του Στέφανου Δέδα πάντως να κρατάνε καλό ρυθμό και στο δεύτερο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΡΟΛΟ: Η παρουσία του Πάνου Φιλιππάκου στην αρχική πεντάδα της ΑΕΚ μπορεί από κάποιους να αποδόθηκε στο χαλαρό χαρακτήρα του αγώνα, όμως, ο ψηλός της ΑΕΚ έδειξε πράγματα. Η παραγωγικότητα, για μια ακόμα φορά του Ανδρέα Πετρόπουλου επιβεβαιώνει ότι δεν έτυχε, αλλά... πέτυχε. Η συμβολή του Δημήτρη Φλιώνη στη διατήρηση του ρυθμού ήταν εμφανής. Οπως είναι εμφανές ότι η ΑΕΚ έχει έναν πυρήνα Ελλήνων παικτών που μπορούν να της δώσουν πράγματα και να πάρουν οι ίδιοι τη μεγάλη ευκαιρία.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΑΕΚ είναι στημένη φέτος για να... ζήσει και να πεθάνει με το τρίποντο. Σουτάρουν όλοι και σουτάρουν πολύ. Με σημερινό απολογισμό 13/29 όλα έγιναν πιο εύκολα. Οπως θα γίνονται όποτε μπαίνουν τα μακρινά σουτ, ενώ θα έχει ζόρια όποτε δε μπαίνουν. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ