15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης: “O Oλυμπιακός κάτι χρωστάει στη Ρεάλ” (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αναφέρθηκε στον αποψινό αγώνα, αλλά και τον αγώνα που έπεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης μεθαύριο (2/4) για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

"Το παιχνίδι εξελίχθηκε στην τέταρτη περίοδο με πολύ γρήγορο ρυθμό, η Βαλένθια πήγε το ματς σε πολλές κατοχές, ρίσκαρε και έφτασε να κλείσει τη διαφορά", τόνισε ο Έλληνας γκαρντ για να προσθέσει μιλώντας στα κανάλια NovaSports: "Η εικόνα μας για 35’ ήταν απόλυτα κυρίαρχη, πολύ σωστή και θεωρώ και γι' αυτό νικήσαμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έπαιζε τα πάντα για την είσοδό της στα πλέι οφ. Κάναμε πολύ σωστές επιθέσεις, δεν κάναμε λάθη, δεν δώσαμε φάσεις στην Βαλένθια και γι' αυτό και ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν πρόκετια να παρατήσουμε κανέναν αγώνα. Υπάρχουν δύο ματς ακόμη και θέλουμε να δώσουμε το 100% για τη  νίκη και στα δύο".

Ο Λαρεντζάκης συνέχισε: "Και οι 15 παίκτες που είμαστε εδώ έχουμε πείσμα και δουλεύουμε καθημερινά πολύ σωστά και με ένταση τις προπονήσεις. Κάλιο αργά, παρά ποτέ... Πρέπει να παίξουμε έτσι και στα επόμενα δύο παιχνίδια, γιατί φέτος η χρονιά δεν πήγε όπως περιμέναμε".

Για το αν συζητήθηκε μετά το τέλος του αγώνα κάτι με τους παίκτες της Βαλένθια, οι οποίοι με την ήττα αυτή έχουν μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης στα play offs τόνισε: "Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Εμείς, ως ομάδα, είπαμε πως έτσι έπρεπε να είχαμε παίξει σε κάποια παιχνίδια. Δεν τα καταφέραμε ουσιαστικά μόνοι μας φέτος. Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η Ευρωλίγκα, το επίπεδο είναι υψηλό και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος το πληρώνεις".

Σε ότι αφορά την απόδοση του Γιώργου Πρίντεζη, σχολίασε: "Η κλάση του Γιώργου είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα ένιωθε καλά, είναι σωματικά πολύ καλά. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και διαχειρίζεται το κάθε παιχνίδι όπως ξέρει. Ήταν απόλυτα εύστοχος και ήταν ο MVP του αγώνα".

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης: "Εννοείται πως θέλουμε να νικήσουμε και στη Μαδρίτη. Θα πάμε εκεί για τη νίκη και πιστεύω ο Ολυμπιακός κάτι χρωστάει στη Ρεάλ από το 2014, όταν είχε επιλέξει αντίπαλο αν θυμάμαι καλά. Οπότε ίσως πάμε εκεί και τους νικήσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ