18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης: «Να βελτιωθώ και άλλο για του χρόνου» (vid)

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την τελευταία φετινή αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού κόντρα στην Χίμκι (9/4) και στάθηκε στην προσωπική του δουλειά και τους στόχους του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Χίμκι: «Θέλουμε να κλείσει καλά η σεζόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε την νίκη».

Για τους Μίκι και ΜακΚόλουμ: «Είναι το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα, αυτοί οι δύο διαχειρίζονται τις περισσότερες μπάλες οπότε αν σταματήσουμε αυτούς και είμαστε πολύ καλά αμυντικά επάνω τους θεωρώ ότι θα δυσκολευτούν αρκετά».

Για το τι έφταιξε φέτος: «Δεν έχω σκεφτεί, δεν έχω καθίσει να δω να τι έφταιξε φέτος, σίγουρα έχουμε πει κάποια πράγμα αλλά αυτά θα συζητηθούν μετά το τέλος της χρονιάς».

Για την προσωπική του παρουσία: «Εγώ θέλω να είμαι πάντα θετικός και να βοηθάω κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, σίγουρα θέλω να βελτιωθώ και άλλο και του χρόνου να είμαι ακόμα πιο έτοιμος και να βοηθάω ακόμα περισσότερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ