21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης: «Καθοριστική η ομιλία του Πιτίνο» (vid)

Η Εθνική Ελλάδας ανέτρεψε την κακή εικόνα της στο ξεκίνημα του αγώνα της με την Τουρκία κι εν τέλει έφθασε σε άνετη επικράτηση στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βικτώριας.

Τώρα, χρειάζεται άλλη μία νίκη απέναντι στην Τσεχία, στον τελικό, για να τσεκάρει το «εισιτήριό» της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, σε δηλώσεις του μετά το ματς, στάθηκε στα όσα τους είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου: «Ο κόουτς μάς είπε στο ημίχρονο να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην έχουμε άγχος και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Ο κόουτς έχει εμπειρία και νομίζω ότι η ομιλία του στο ημίχρονο ήταν καθοριστική για να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Όπως πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά, αλλά ύστερα από λίγο επιστρέψαμε στο παιχνίδι, μείναμε συγκεντρωμένοι και τώρα μπορούμε για λίγο να γιορτάσουμε Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά. Έχουμε πλέον έναν ακόμα αγώνα, με στόχο να πάμε στο Τόκιο. Είμαστε μια ομάδα με βάθος. Κάποια βράδια θα παίξει καλά ένας παίκτης, κάποια άλλη ένας άλλος παίκτης. Όλοι έχουν ταλέντο και εμπειρία και πιστεύω ότι όλοι τα δίνουμε όλα».

Αναφορικά με το τελευταίο -και πιο κρίσιμο- παιχνίδι τους επί καναδικού εδάφους, κόντρα στους Τσέχους, επεσήμανε πως ο καλύτερος κερδίζει σε τέτοιου είδους παιχνίδια: «Πλέον, έχουμε τον τελικό μπροστά μας. Έτσι είναι το μπάσκετ. Όποιος παίζει καλύτερα στα νοκ άουτ προκρίνεται. Πιστεύω ότι η ομάδα μας δεν τα παρατάει ποτέ. Πιστεύουμε σε εμάς, στην ομάδα μας, τα δίνουμε όλα και για αυτό είμαστε στον τελικό. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=1W6lD0mBXxk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ