23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λέει «αντίο» στην Νέα Υόρκη ο Καντέρ

Παρελθόν από τους Νικς αναμένεται να αποτελέσει ο Ενές Καντέρ, με τις δύο πλευρές να συζητούν τρόπο να λύσουν τη συνεργασία τους και μερικές ομάδες ήδη να ενδιαφέρονται για τον Τούρκο σέντερ.

Μπορεί στην ιδέα των playoffs να... ηδονίζεται, όπως έχει πει σε παλιότερη δήλωσή του, αλλά αυτό φαίνεται πως δε θα το κάνει με τους Νιου Γιορκ Νικς. Το «κλίμα» για τον Ενές Καντέρ, άλλωστε, κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν, με τρεις εμφανίσεις στα τελευταία 12 ματς και ο Τούρκος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από το «Μεγάλο Μήλο».

Ο Καντέρ είχε έντονα παράπονα από τον προπονητή, Ντέιβιντ Φιζντέιλ, για το μειωμένο χρόνο συμμετοχής του, ενώ έκανε εξαιρεική σεζόν με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 26 ματς, αλλά τον Αμερικανό τεχνικό να προτιμά τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν αντί αυτού. Κάπως έτσι, και με τους Νικς να βρίσκονται στο «πάτο» της Ανατολής στο ΝΒΑ, οι δύο πλευρές άρχισαν να συζητούν τον τρόπο αποδέσμευσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Για τον Τούρκο έχουν αρχίσει ήδη μερικές ομάδες να ενδιαφέρονται. Οι Μπόστον Σέλτικς. που ψάχνουν τρόπο αυτή την εποχή να δυναμώσουν τη ρακέτα τους, αναμένοντας την περίπτωση του Άντονι Ντέιβις για το καλοκαίρι, θεωρούν πως ο Καντέρ θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά είναι ακόμη αρκετά νωρίς και θα χρειαστεί πρώτα η αποδέσμευσή του, ώστε να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ