19 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λάνγκφορντ: “Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει πολλά πριν υπογράψει παίκτη” (vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παρακολούθησε με πολιτικά έναν ακόμη αγώνα της ΑΕΚ. Είδε τους συμπαίκτες του να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά για την 3η θέση της Basket League απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ.

Ο Λάνγκφορντ ρωτήθηκε για το αν έχει συζητήσει με την ΑΕΚ για το μέλλον ή για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, για να απαντήσει: "Δεν έχω συζητήσει οτιδήποτε με την ΑΕΚ. Η ομάδα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα φέτος το καλοκαίρι πριν υπογράψει παίκτες. Για μένα ο βασικότερος στόχος είναι να επιστρέψω υγιής στα γήπεδα και έτοιμος για τη νέα σεζόν. Να συνεχίσω να παίζω, γιατί πιστεύω πως είμαι ακόμη καλός παίκτης".

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία ο ίδιος βρίσκεται: "Δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ αυτή τη στιγμή. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα, αλλά δεν είμαι έτοιμος. Προσπαθώ να επιστρέψω, αλλά θέλω κάποιες εβδομάδες ακόμη. Στηρίζω τους συμπαίκτες μου και όσο τους βλέπω να παίρνουν νίκες, τότε όλα είναι καλά και για μένα".

Η υγεία έρχεται στο προσκήνιο για τον Λάνγκφορντ ακόμη και σε ότι αφορά τη σειρά των μικρών τελικών: "Το σημαντικός για μένα είναι όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς στο τέλος των αγώνων αυτών. Δεν είναι εύκολο να βρεις κίνητρο όταν παίζεις για μια τρίτη θέση, αλλά παίζεται καλό μπάσκετ. Η ΑΕΚ σίγουρα μπορεί να κερδίσει αυτή τη σειρά αγώνων. Είμαστε εδώ και έχουμε καλές πιθανότητες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ