23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λάγος μέσω Κωνσταντινούπολης για Ουγκάντα

Σε τουρνουά προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, θα πάρει μέρος η Ουγκάντα πριν ριχθεί στη «μάχη» του επόμενου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έχει πετύχει μέχρι στιγμής μία νίκη σε τρεις αγώνες του στο Β’ Όμιλο της Αφρικανικής Ζώνης και ισοβαθμεί με το Μάλι και τη Ρουάντα, ενώ πρώτη και αήττητη είναι η Νιγηρία. Τα επόμενα τρία και τελευταία ματς θα γίνουν στο Λάγος, όπου και θα ξεκαθαρίσει ποιες τρεις ομάδες θα πάρουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Ουγκάντα θέλει να είναι μία εξ αυτών και θα προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να τα καταφέρει, ταξιδεύοντας μέχρι την Τουρκία για να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-21 στο «Adalet Turan Sport Convention Center».

 

«Πλέον, παίζουμε σε υψηλότερο επίπεδο εν συγκρίσει με πριν. Αυτό μας βοηθάει όχι μόνο στο να μαθαίνουμε, αλλά και στο να μπορούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε στον εαυτό μας μια ρεαλιστική άποψη για τις προσδοκίες που θα πρέπει να έχουμε, καθώς πλησιάζουμε στους επόμενους αγώνες μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε καλύτεροι, ύστερα από αυτή την εμπειρία (στην Κωνσταντινούπολη). Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ως ομάδα, να παίξουμε σε αυτό το τουρνουά, γιατί θα μας δώσει σαφέστατη εικόνα για το πού βαδίζουμε και θα μας βοηθήσει να κάνουμε όποιες προσαρμογές χρειάζεται στο παιχνίδι μας, ώστε να φθάσουμε πανέτοιμοι στο Λάγος», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο αρχηγός της Εθνικής, Στέφεν Ομόνι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ