16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Με F4 στο ΟΑΚΑ!

Λευκός... καπνός βγήκε τελικά για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί το φετινό Κύπελλο και μετά την απόρριψη της πρότασης για την διεξαγωγή του F8, εν τέλει η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί Final Four στο ΟΑΚΑ (13-14/2).

Αν και αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση της διεξαγωγής ενός Final 8 ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό Κύπελλο Ελλάδας, εν τέλει υπήρξαν αρκετά εμπόδια ώστε να φτάσουν οι οκτώ διεκδικητές σε συμφωνία. Αρχικά κάποιες ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση δεν ήταν θετικοί σε αυτόν τρόπο διεξαγωγής, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το οικονομικό κομμάτι, με κάποιες ομάδες να δηλώνουν αδυναμία στην τηλεδιάσκεψη με τα έξοδα μετακίνησης και διανομής τους.

Τελικά υπερίσχυσε η αρχική πρόταση της ομοσπονδίας και με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου, ενώ η προημιτελική φάση θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα (10/2), όπως είχε προκύψει από την κλήρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι η Προημιτελική Φάση του κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου όπως είχε προκύψει από την κλήρωση.

Η Τελική Φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου με τους ημιτελικούς την πρώτη ημέρα και τον τελικό την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:

ΑΕ Χολαργού (Κολοσσός Ρόδου) – Προμηθέας Πάτρας

ΓΣ Κύμης (Λαύριο) – ΑΕΚ ΝΕΑ 2014

Ηρακλής 2014 – ΠΑΟΚ 2004

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Περιστερίου 1971



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ