21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαφώνησαν οι 8, πάει για F4 το κύπελλο!

Αδοξο τέλος φαίνεται ότι είχε η πρωτοβουλία σημαντικού αριθμού ομάδων για τη διεξαγωγή F8 στο φετινό κύπελλο, αφού οι διαφωνίες που υπήρξαν στην πρώτη τηλεδιάσκεψη, δεν ξεπεράστηκαν στη σημερινή παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που παρέμενε ανυποχώρητη στο να στερηθεί το πλεονέκτημα έδρα που έχει στον προημιτελικό που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, από την ώρα που δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στον αρχικό σχεδιασμό, ενώ και το οικονομικό αποδείχθηκε αξεπέραστο. Παρότι οι πληροφορίες ήθελαν την ύπαρξη χορηγών που θα κάλυπταν το εγχείρημα, φαίνεται ότι αυτό δεν κατέστη εφικτό και υπήρξαν ομάδες που δήλωσαν αδυναμία να επιβαρυνθούν με έξοδο μετακίνησης και διαμονής για τόσες μέρες.

Αύριο αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ για την τελική μορφή του θεσμού, με επικρατέστερο σενάριο να είναι η αρχική πρόταση της ομοσπονδίας προς τις ομάδες, δηλαδή να γίνουν οι προημιτελικοί κανονικά όπως είχαν κληρωθεί και μετά ένα F4 σε ουδέτερη έδρα.

Τις ώρες που θα μεσολαβήσουν θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια, αν και το κλίμα που βγήκε από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη ήταν απαισιοδοξίας για F8.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ