17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Ανδρών: Άλλαξε ημερομηνία το Παναθηναϊκός – Περιστέρι!

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί αρκετές ομάδες στη Βasket League και μετά το σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, αναβλήθηκε ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι και μετατέθηκε για μία βδομάδα αργότερα (4/5, 17:00) στο ΟΑΚΑ.

Δεν ήταν φυσικά η μοναδική αλλαγή στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αυτή η καθυστέρηση του ημιτελικού, όπως ήταν λογικό, επηρέασε και τον ημιτελικό του νικητή αυτού του ζευγαριού με το Λαύριο, όπου θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου αντί στις 29 Απριλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός με βάση τα σημερινά δεδομένα προγραμματίστηκε για τις 9 Μαΐου αντί τις 5 του ίδιου μηνός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί 27/4 θα διεξαχθεί Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι και το Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στις 9/5»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ