19.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Τρίτο κρούσμα και σε κίνδυνο δύο αγώνες!

Δυσάρεστα τα νέα από το στρατόπεδο του Ηρακλή, καθώς τα πρωινά αποτελέσματα των εξετάσεων για το Covid-19 έδειξαν ότι υπάρχει ακόμη ένα κρούσμα στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου και το τρίτο συνολικά το τελευταίο 24ωρο.

Η αρχή έγινε χθες για τον «Γηραιό», όπου τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν στον Ντεν Μπος για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του FIBA Europe Cup πέρασαν από τεστ Covid-19 και εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα, με αποτέλεσμα να απομονωθούν και να διεξαχθούν νέα τεστ, τα οποία και αυτά με την σειρά τους έδειξαν ότι υπήρξε διασπορά του ιού στο εσωτερικό του συλλόγου και πλέον είναι τρία τα κρούσματα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι η αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή με το Λαύριο για την 19η αγωνιστική της Basket League δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα και με τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής και πλέον αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Όμως υπάρχει πλέον μεγάλη πιθανότητα να επηρεαστεί και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (4/4) για την 20η αγωνιστική και ζορίζουν τα πράγματα για τον «Γηραιό».

Τα τρία θετικά κρούσματα του συλλόγου έχουν απομονωθεί ήδη σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και πλέον αναμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις σχετικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ ήρθε λίγο μετά, επιβεβαιώνοντας ότι οι αγώνες του Ηρακλή με Λαύριο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα αναβλήθηκαν.

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται ο αγώνας ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΗΡΑΚΛΗΣ της 19ης αγωνιστικής, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου καθώς και ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20ης (4/4) , λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο του ελέγχου Covid-19.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ