26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κόροιβος : Κρούση σε Πέρκο ο πρώην και οι άλλοι…

Με την περίπτωση του Φώτη Καρακώστα να παρουσιάζει κάποιες επιπλοκές, που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, στον Κόροιβο εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, θέλοντας να βρούνε άμεσα τον αντικαταστάτη του Κώστα Κεραμιδά.

Η πρώτη είναι αυτή του Στέφανου Πέρκου, ο οποίος την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Ερμή Λαγκαδά, έχοντας μεγάλη διαδρομή πίσω του, με θητεία σε Φάρσαλα, ΓΣ Λάρισας, Ηρακλή, Ερμή Λαγαδά, και τον ίδιο να βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική. Ο Έλληνας προπονητής έχει ως κύριο προσόν του την πειθαρχεία στις ομάδες του, και σίγουρα μπορεί μα συμμαζέψει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας της Ηλείας.

Επίσης, και όπως απορρέει από το ρεπορτάζ, οι διοικούντες του Κόροιβου χτύπησαν και την πόρτα του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν ο προπονητής που ξεκίνησε την χρονιά. Εκτός από τους προπονητές που αναφέρουμε έχουν υπάρξει και άλλες επαφές, οι με προπονητές, οι οποίες δεν προχώρησαν, η κάθε μια για τον διαφορετικό λόγο.

Κρούση έχει γίνει τόσο στον Παναγιώτη Ζερβουλάκο που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στον Άρη Νίκαιας αλλά και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο που βρίσκεται στην Τυνησία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ