23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

“Κόπηκε” ο Άτιτς

Ο Μάνι Χάρις θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με την ομάδα τις τελευταίες μέρες, όπως σας είχε ενημερώσει από την Πέμπτη το basketa.gr. Την Παρασκευή το μεσημέρι η Ένωση δήλωσε τον Αμερικανό στον ΕΣΑΚΕ και, ως όφειλε βάσει του κανονισμού, "έκοψε" έναν από τους έξι ξένους που είχε τώρα. Τον Έντιν Άτιτς.

Παρότι ελήφθη την τελευταία στιγμή, ήταν αναμενόμενη η απόφαση αυτή του Σωτήρη Μανωλόπουλου, καθώς είχε επιτρέψει να διαφανεί με τον τρόπο που χρησιμοποιούσε τον Βόσνιο σε σχέση με τον Μπάρλοου, ο οποίος ήταν ο άλλος υποψήφιος για "κόψιμο". Ο Αμερικανός ξεκινούσε στην αρχική πεντάδα, έπαιρνε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του ανανεωνόταν ακόμα και μετά από κακές εμφανίσεις του. Ο Άτιτς έπαιζε λιγότερο, δίχως σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, καθώς, η αλήθεια είναι ότι, δεν είχε δείξει κι αυτός έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία. 

Πλέον ο Άτιτς θα αγωνίζεται μόνο στους αγώνες του Champions League, όπου η ΑΕΚ θα έχει έναν παραπάνω παίκτη πλέον μετά την προσθήκη του Χάρις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ