18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Κόπηκαν» τρεις στην Ιταλία

Τρεις παίκτες που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής Ιταλίας δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας στο «Κύπελλο Βερόνας» ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μέο Σακέτι ανακοίνωσε πως τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Ο λόγος για τους Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Μικέλε Βιτάλι και Ρικάρντο Μορασκίνι, οι οποίοι «κόπηκαν» από τον 65άχρονο προπονητή.

Οι δεκαπέντε παίκτες, που συνεχίζουν στο δρόμο για τα ασιατικά παρκέ (31/08-15/09), είναι οι Αβούντου Αμπάς, Πιέτρο Αραντόρι, Μάρκο Μπελινέλι, Πολ Μπιλίγκα, Τζεφ Μπρουκς, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αριέλ Φιλόι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντάνιελ Χάκετ, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Μπράιαν Σακέτι, Αμεντέο Τεσιτόρι, Λούκα Βιτάλι και οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Τζίτζι Ντατόμε, οι οποίοι όμως είναι προς το παρόν εκτός προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως οι γείτονες θα έρθουν στη χώρα μας για το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» στο ΟΑΚΑ (16-18/08) με δεκατρία μέλη στην αποστολή.

Θυμίζουμε πως η «σκουάντρα ατζούρα» έχει κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην πόλη Φοσάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σερβία, τις Φιλιππίνες και την Αγκόλα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ