17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με απουσίες στην Ελλάδα η Ιταλία

Χωρίς δύο βασικά στελέχη της θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ, στο τουρνουά προετοιμασίας «Ακρόπολις-Eurobank», η Εθνική Ιταλίας.

Η «σκουάντρα ατζούρα» προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα λάβει χώρα στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μέο Σακέτι, δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας, και παρά τις αρχές εκτιμήσεις δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στη χώρα μας, για να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

Εκτός παραμένει και ο Τζίτζι Ντατόμε. O 31χρονος φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» ούτε αυτός πρόκειται να παίξει στα τρία φιλικά που θα γίνουν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, απέναντι στην Ελλάδα (16/08, 20.30), τη Σερβία (17/08, 18.00) και την Τουρκία (18/08, 18.00). Υπολογίζεται, πάντως, να αγωνιστεί στα τελευταία φιλικά, που θα δοθούν στην Κίνα, εν αντιθέσει με τον 31χρονο φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα παίξει κατευθείαν στους επίσημους αγώνες.

Η Ιταλία έχει κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα διεξαχθεί στην πόλη Φοσάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σερβία, τις Φιλιππίνες και την Αγκόλα. Θυμίζουμε πως εκτός ομάδας παραμένει και ο Νικολό Μέλι, ο οποίος υποβλήθηκε προ μηνός σε επέμβαση στο γόνατο και κάνει… αγώνα δρόμου να προλάβει τη διοργάνωση, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ