17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κυπελλούχος ο Γλαύκος

Το δεύτερο τουρνουά «Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας» έληξε με νικητή τον Γλαύκο, ο οποίος κέρδισε με 68-57 τη Δόξα Λευκάδας στον τελικό, με τον Κεραυνό Αιγίου να παίρνει την τρίτη θέση.

Κυπελλούχος στο τουρνουά «Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας» ήταν ο Γλαύκος, που στον τελικό επικράτησε της Δόξας Λευκάδας με 68-57. Οι παίκτες του Χρήστου Μυριούνη πέρασαν με επιτυχία το διήμερο τεστ τους και, μετά την νίκη κόντρα στον ΝΕΟΛ, έπεισαν με την εμφάνισή τους και απέναντι στους Επτανήσιος, οι οποίοι προέρχονται από θρίαμβο επί του Κεραυνού Αιγίου. Όλα αυτά, με το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής να πλησιάζει και τον Αντώνη Δαβάνη να ξεχωρίζει από το σύνολο του Χρήστου Μυριούνη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας (23/9), ήτοι το μικρό τελικό της διοργάνωσης, ο Κεραυνός Αιγίου «συνέτριψε» με 61-45 στον ΝΕΟ Ληξουρίου. Η ομάδα της Αιγιαλείας φάνηκε σαφώς καλύτερη, μετά τη «σφαλιάρα» του ημιτελικού από τη Δόξα Λευκάδας, και κυριάρχησε απόλυτα, για να κερδίσει την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Τα φύλλα αγώνα:

ΓΛΑΥΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 68-57
Γλαύκος (Μυριούνης): Εφέπουλος 3, Μοσχοβάκης 11 (1), Καρακωνσταντάκης 13 (2), Σερέτης 11 (1), Αγγελόπουλος 4, Σπυράκος 4, Βανδώρος 4, Δαβάνης 18
Δόξα Λευκάδας (Γιασσάρης): Νικολόπουλος, Γεωργάκης 6, Αναγνωστόπουλος 20 (1), Τσιαβές 11 (1), Τριχόπουλος 12, Ζαμπάκης 3, Μακρόπουλος 5 (1)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ