21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ (vid)

Σε κυκλοφορία τίθενται, από τις 6 Νοεμβρίου, τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί το διάστημα 17-19 Μαΐου στη Βιτόρια.

Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα στην έδρα της Μπασκόνια, τη «Fernando Buesa Arena», χωρητικότητας 15.000 θέσεων. Το 80% εξ αυτών θα καλυφθεί από φιλάθλους, ενώ το άλλο 20% θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των δημοσιογράφων, των χορηγών και των επίσημων. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως το πρώτο πακέτο των εισιτηρίων θα τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων σε δεκατέσσερις ημέρες. Θα υπάρχουν συνολικά δεκατέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων, ανάλογα με τη θέση και το κόστος. Τα φθηνότερα εισιτήρια, που θα αφορούν και στους τέσσερις αγώνες του Φάιναλ Φορ, θα τιμώνται 185 ευρώ και τα ακριβότερα θα ανέρχονται στα 535 ευρώ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρχει κι ένας εξασφαλισμένος αριθμός εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων των ομάδων που θα προκριθούν στο Φάιναλ Φορ. Βέβαια, θα είναι αρκετός μικρός, συγκεκριμένα μόλις 600 εισιτήρια θα δοθούν σε κάθε φιναλίστ από την Ευρωλίγκα. Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, επίσης, κάτοικοι διαρκείας της Μπασκόνια και μέλη του EuroLeague.TV με πρότερη παρουσία σεΦάιναλ Φορ θα προσκληθούν να κλείσουν θέση στη Βιτόρια, εφόσον το επιθυμούν, μέσω διαδικτύου.

Το προωθητικό βίντεο της Ευρωλίγκας, για τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ του 2019, συνοδεύεται από στιγμές από την περσινή διοργάνωση στο Βελιγράδι, με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τους φιλάθλους της νικήτριας Ρεάλ Μαδρίτης και των φιναλίστ Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις Κάουνας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ 2019, στη Βιτόρια, θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα www.f4tickets.com, όπως διευκρινίζει η διοργανώτρια αρχή.

https://www.youtube.com/watch?v=nYA1WQN7kdQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ