21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κρούσμα κορονοϊού και στον ΠΑΟΚ

Μετά τον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού, σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Τα τεστ για τον ιό COVID-19 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (27/10), σε ολόκληρη την ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο, παρακολουθεί τώρα την κατάσταση του μέλους των Θεσσαλονικιών που νόσησε, ενώ η ομάδα ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, τη ΓΓΑ και τον ΕΣΑΚΕ, με βασική προτεραιότητα την υγεία όλων.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ο ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε το Λαύριο στο κλειστό της Πυλαίας, παιχνίδι όμως που είχε ήδη αναβληθεί λόγω πολλαπλών κρουσμάτων του ιού COLVID-19 στις τάξεις των «κυανοκίτρινων». Δεν θα γίνει ούτε ο αγώνας Προμηθέας Πατρών - Παναθηναϊκός, στο «Δημήτρης Τόφαλος», με την αχαϊκή ομάδα επίσης να έχει μέλη της που έχουν νοσήσει.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, για να ενημερώσει σχετικά: «Δύο νέα κρούσματα σε ομάδες της Basket League εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ώρο. Το πρώτο κρούσμα αφορά σε μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το δεύτερο σχετίζεται με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι δύο σύλλογοι ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Ο αγώνας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τον Προμηθέα Πάτρας, καθώς και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο Megabolt για την 2η αγωνιστική της Basket League είχαν ήδη αναβληθεί λόγω κρουσμάτων και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ