21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κρις Ο’Σι: “Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ως ομάδα και άξιζε τη νίκη”

H Βόννη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του BCL και έφυγε ηττημένη με 103-84. Δηλώσεις παραχώρησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο προπονητής της ομάδας, Κρις Ο'Σι, όσο και ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Μπράντεν Φρέζιερ. 

Aναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των γερμανών : Ο ΠΑΟΚ έκανε καλό επιθετικά παιχνίδι, έπαιξε ως ομάδα και άξιζε τη νίκη. Είναι απογοητευτική η εικόνα μας στην άμυνα μετά τη δεύτερη περίοδο, ειδικά σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να μας δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Είναι ανεπίτρεπτη αυτή η εικόνα και θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο BCL και να βγούμε από τη δύσκολη θέση στο Πρωτάθλημα”.

Αναλυτικά όσο είπε ο Μπράντεν Φρέζιερ : “Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν τη νίκη για την πρώτη θέση. Μπήκαμε καλά στην πρώτη περίοδο όμως στη συνέχεια δεν είχαμε ανάλογη εικόνα. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και ξέφυγε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια”. Για τον ΠΑΟΚ: “Μας νίκησαν δύο φορές. Αν είχαν αυτούς τους παίκτες από την αρχή της σεζόν θα μπορούσαν να προκριθουν στην επόμενη φάση”.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ