22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρίσμο ραντεβού (ένα ακόμα) για τον Πανιώνιο

Οι «μνηστήρες» υπάρχουν, αλλά βλέποντας ότι ο καθένας μόνος του δύσκολα θα προχωρήσει, αποφάσισαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Αυτή την ώρα γίνεται μια συνάντηση με αντικείμενο το (πιθανό) μέλλον του Πανιώνιου, με μαζική παρουσία ενδιαφερόμενων αλλά και μια βασικότερη απουσία. Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος έχει την ομάδα δεν συμμετέχει, για την ακρίβεια δεν έχει κληθεί, αφού πρόθεση των συνομιλητών είναι να δουν αν μπορούν να καταλήξουν σε ένα κοινό πλάνο για να τον πλησιάσουν με συγκεκριμένη πρόταση.

Η κατάσταση δεν είναι απλή, αφού για παράδειγμα η κάθε μία από τις ενδιαφερόμενες πλευρές έχει και ένα συγκεκριμένο πακέτο απαιτήσεων για προπονητή και κάποιους παίκτες. Διαφορετικούς σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το σημαντικό. Επειδή όμως υπάρχει επιθυμία εμπλοκής τους, θεωρούν ότι μπορούν να υπάρξουν και αμοιβαίες υποχωρήσεις και να βρεθεί λύση, αν ξεπεραστεί το βασικό ζητούμενο που είναι το οικονομικό.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να πουλήσει την ΚΑΕ αν υπάρξει σοβαρή πρόταση οπότε η κινητικότητα είναι μια νότα αισιοδοξίας, τουλάχιστον δεν είναι τα πάντα τελματωμένα κάτι που θα σήμαινε την... κατρακύλα της ομάδας στα τοπικά. Οι επόμενες ώρες, πιθανότατα και 1-2 μέρες, θεωρούνται κρίσιμες αφού αν και από αυτή την προσπάθεια δεν προκύψει κάποια λύση τότε μάλλον όλα θα έχουν τελειώσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ