26.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κρίσιμη «πράσινη» εβδομάδα

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να περιμένει τουλάχιστον έως τις 20/7 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις των Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ.

Οι «πράσινοι» έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Ο Σίνγκλετον περιλαμβάνεται σε αυτά και θα αποχωρήσει μόνο αν δεχτεί πρόταση για διετές εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ ή ΑΝ γίνει κάποια «τρελή» πρόταση προς την ομάδα από ευρωπαϊκό σύλλογο, που θα είναι αδύνατο να μην την αποδεχτούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Από την άλλη, ο 24χρονος σέντερ έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά αγωνίζεται στο Summer League του ΝΒΑ και τα πηγαίνει αρκετά καλά με τους Μαϊάμι Χιτ. Βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι να βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του μέχρι τέλους.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες θα ενισχυθούν οι «πράσινοι» υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, όμως δεν χρειάζεται να βιαστούν για να κλείσουν το ρόστερ τους. Το σίγουρο είναι ότι οι προσεχείς ημέρες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ