17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κουρτινάιτις: «Ο Ολυμπιακός είναι 11ος αλλά επικίνδυνος»

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις σχολίασε την εκτός έδρας αναμέτρηση της Χίμκι με τον Ολυμπιακό (18/12).

Ο έμπειρος κόουτς εστίασε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη αλλά και στη δυναμική που δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδό τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λιθουανός τεχνικός:

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός παίζει καλά. Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κεστούτις Κεμζούρα και έναν αριθμό αλλαγών στο ρόστερ, αλλά είναι δύσκολο να μιλάμε για τον Ολυμπιακό που δεν παίζει στο εθνικό πρωτάθλημα και από τη μία πλευρά έχουν περισσότερη αντοχή και ενέργεια από τις άλλες ομάδες. Από την άλλη πλευρά, έχουν χάσει ρυθμό γιατί έχουν ένα ή το πολύ δύο παιχνίδια την εβδομάδα. 

Ο Ολυμπιακός στην έδρα του πάντα παίζει καλά και μαχητικά για 40 λεπτά. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις φάσεις του Σπανούλη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Αν και ο Ολυμπιακός είναι 11ος στην βαθμολογία, είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά κοντά στον κόσμο της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε».

Από την πλευρά του ο Ντέβιν Μπούκερ υπογράμμισε:

«Έχουν μια σπουδαία ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Κανείς συγκεκριμένα, αλλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας επάνω σε όλη την ομάδα. Πρέπει να βγούμε και να παλέψουμε για 40 λεπτά, παίζοντας καλή άμυνα, κάτι που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Θα βγουν στο παρκέ με ενέργεια από το ξεκίνημα και έτσι πρέπει να την ματσάρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ