23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κουμπάν – ΤΣΣΚΑ 103-94: «Όργια» από τους Γκος και Κουζμίνσκας (vids)

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ένα γύρο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικρατώντας με σκορ 103-94 και πλέον είναι «αγκαλιά» με την τρίτη θέση στη VTB League. Απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου τον πρώτο ρόλο είχαν ο επιθέσεις και οι άμυνες πήγαν... περίπατο, η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν υπερασπίστηκε την έδρα της και πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη (94-80) και πλέον την προσπέρασε στην βαθμολογία με ρεκόρ 17-6 έναντι 16-7.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο 53-53. Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες δεν στηρίχθηκαν στο μακρινό σουτ, καθώς η Λοκομοτίβ Κουμπάν μέτρησε συνολικά 5/17, ενώ οι Μοσχοβίτες μόλις 7/26. Στο δεύτερο μέρος ο Γκος με τον Κουζμίνσκας ανέλαβαν δράση και κέρδισαν την προσωπική τους μονομαχία απέναντι στους Σενγκέλια και Κλάιμπερν αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να δώσουν την νίκη στην ομάδα τους (103-94).

Ο Γκος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης πάνω στο παρκέ χάρις στην γεμάτη εμφάνισή του, σημειώνοντας 21 πόντους, 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα ,ενώ ο Κουζμίνσκας έφτασε τους 25 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από την πλευρά των πρωταθλητών ξεχώρισε ο Σενγκέλια με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Πλέον η ΤΣΣΚΑ εστιάζει την προσοχή της στις αναμετρήσεις με την Φενέρ για τα πλέι οφ στη Εuroleague και αναμένεται να δούμε αν θα υπάρχει κάποια αλλαγή, καθώς έχουν βρεθεί επτά κρούσματα στους Τούρκους.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ