21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κουκάκι : Τέσσερις προπονητές με πνεύμα αλληλεγγύης έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα (pics)

Όπως είναι γνωστό, το Κουκάκι εδώ και αρκετό διάστημα δεν μπορεί, όχι να δώσει επίσημο αγώνα στην έδρα του, αλλά ούτε να προπονηθεί στο κλειστό του Ρουφ, το οποίο μετά την πρόσφατη νεροποντή, είδε το παρκέ να φουσκώνει επικίνδυνα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι άνθρπωποι της ομάδας, τέσσερις προπονητές , και οι σύλλογοι τους, προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν τα γήπεδα τους ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί το Κουκάκι για τη επικείμενη αναμέτρηση του στην Α' ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά οι ευχαριστίες του Αθηναϊκού συλλόγου :

«Το Κουκακι νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον coach George Simos και την Ελευθερία Μοσχάτου για την εξαιρετικη ευγενική τους κίνηση να μας παραχωρησουν για 3 μέρες το κλειστό γήπεδο τους για την προετοιμασία μας για τον επερχόμενο αγώνα μας τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα της Α Εσκα!!! Τέτοιες πράξεις καθημερινης ευαισθησίας είναι αυτές που σε κάνουν να νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα και στο μπάσκετ αλλά και στον κόσμο γύρω μας!

Σε συνέχεια της όμορφης κίνησης του κόουτς Σίμου είχαμε από το πρωί κι άλλες παρόμοιες κινήσεις και από άλλους προπονητές που προσφέρθηκαν να μας φιλοξενήσουν είτε για φιλικούς αγώνες είτε να μας  παραχωρησουν   το γήπεδο τους για προπόνηση.Ως Κουκάκι νιώθουμε την υποχρέωση να τους ευχαριστησουμε και να αναφέρουμε ότι μιλάμε για τους coaches Γιώργο Ρεμεντελα, Ραφαήλ Τερκεσιδη, Τάκη Καλαντζη!!!
Σας ευχαριστουμε για την ανιδιοτελή κίνηση σας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ