21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κορυφαίος… ξανά και ξανά ο Γιάννης (pic)

Το φετινό... έπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο δε σταματά να γράφεται και να γεμίζει ολόκληρες σελίδες σε αυτή τη σεζόν για το ΝΒΑ, με τον Έλληνα «άσο» να βρίσκεται και στους κορυφαίους της εβδομάδας στο ΝΒΑ, μαζί με τον Πολ Τζορτζ.

Η ομάδα του είναι πρώτη σε όλο το ΝΒΑ, εκείνος captain στην Ανατολή, αποτελώντας και με τη βούλα τον πιο δημοφιλή παίκτη της περιφέρειας, ενώ οι διακρίσεις δε σταματούν ποτέ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αποφασισμένος να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στη δόξα, και αυτή την φορά αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη της εβδομάδας.

Αυτή είναι η νέα διάκριση του Έλληνα «άσου», ο οποίος σημείωσε κατά μέσο όρο 30.7 πόντους, 15.7 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ανά αγώνα, με τα «Ελάφια» να έχουν 2-1 ρεκόρ στο ίδιο χρονικό διάστημα. Στη Δύση, την ίδια ώρα, ο Πολ Τζορτζ έφτανε τους 31.5 πόντους, με εννέα ριμπάουντ και 4.5 ασίστ, για να πάρουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο ίδιος αποδεικνύει με κάθε τρόπο, ότι έχει επανέλθει... για τα καλά στα επίπεδα προ του μεγάλου τραυματισμού του.

Τι θα λέγατε, αν έπαιζαν στην ίδια ομάδα;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ