22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κομνηνός: «Final Four σε ουδέτερη έδρα»

Αλλαγές προανήγγειλε ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός. Μιλώντας  μιλώντας στο podcast «Coast To Coast» τόνισε πως το Final Four της διοργάνωσης θα γίνει σε ουδέτερη έδρα και όχι στην έδρα ενός απο τους τέσσερις φιναλίστ όπως ήταν μέχρι τώρα. Τέλος, αποκάλυψε πως η δεύτερη φάση των ομίλων θα παραμείνει.

Το BCL ετοιμάζεται να μπει στην 6η σεζόν του. Πρόσφατα μάλιστα καλωσόρισε την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, Μάλαγα. Μαζί με την είσοδο της Μάλαγα στην διοργάνωση, αναμένονται κι άλλες αλλαγές. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι 32 ομάδες που θα συμμετέχουν την σεζόν 2021-22 στο BCL.

Καλεσμένος σε Podcast ο Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε οτι οι ομάδες θα χωριστούν σε 8 ομίλους των 4 ομάδων. Το εισιτήριο στους 16 θα λάβουν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, ενώ ο 2ος θα αναμετρηθεί με τον 3ο σε αγώνες best of three (στις 2 νίκες). Στο Top-16 θα υπάρξει η καθιερωμένη φάση των ομίλων, ωστόσο δεν θα ξαναγίνει Final 8. Θα υπάρξουν προημιτελικοί και στην συνέχεια φυσικά το Final Four.

Όσον αφορά το Final Four O Κομνηνός ενημέρωσε πως το Final Four θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και όχι στην έδρα ενός απο τους τέσσερις φιναλίστ, όπως μέχρι τώρα ίσχυε. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ