18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κομμένες οι αγκαλιές στο ΝΒΑ

Τα θετικά τεστ αυξήθηκαν αίφνης και στο ΝΒΑ αναζητούν λύσεις και ιδέες για το πως θα γίνει ακόμη πιο ασφαλές το πρωτάθλημα. Ένα από τα θέματα είναι οι... αγκαλιές μετά το τέλος των αγώνων.

Το βίντεο με τον Μπράντλεϊ Μπιλ και τον Τζέισον Τέιτουμ να συζητούν και να αγκαλιάζονται τελικά μετά το τέλος του αγώνα των Ουίζαρντς με τους Σέλτικς ήταν μία από τις αφορμές. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα έγινε αφορμή μιας... καραμπόλας. Ο Τέιτουμ ήρθε σε επαφή με παίκτη θετικό σε κορονοϊό και αναγκαστικά μπήκε σε καραντίνα, στη συνέχεια αγκάλιασε τον Μπιλ, ο οποίος βάσει του πρωτοκόλλου υγείας έμεινε με τη σειρά του σε απομόνωση και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Μαϊάμι.

Το θέμα συζητήθηκε στη διαδικτυακή συνάντηση των GM των ομάδων του ΝΒΑ, με βασικό θέμα το αυστηρότερο πρωτόκολλο. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν αγκαλιές, χειραψίες, οι πάγκοι των ομάδων, η διάρκεια των προπονήσεων, ενώ αναμένονται αυστηρότεροι κανονισμοί για εξόδους σε εστιατόρια ή για τη χρήση της μάσκας.

Η απορία βέβαια που εξέφρασαν ήδη αρκετοί είναι κατά πόσο είναι πιο επικίνδυνη μια αγκαλιά ή μια χειραψία στο τέλος του παιχνιδιού, σε σχέση με τις επαφές στη διάρκειά του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ