20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κολοσσός – Λαύριο 84-88: Τα όνειρα συνεχίζονται στα ημιτελικά

Το Λαύριο έφυγε από το κλειστό της Καλλιθέας με νίκη 88-84 επί της Κολοσσού και πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του στα ημιτελικά των πλέι οφ. Η ομάδα του Χρήστο Σερέλη έκανε το 2-0, μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε προχθές και πλέον περιμένει την εξέλιξη της σειράς Προμηθέας - Περιστέρι για να μάθει τον αντίπαλό του στο τελευταίο βήμα πριν από τους τελικούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή. 

Ο Κολοσσός ολοκλήρωσε μια χρονιά που κρίνεται πετυχημένη, αφού ήρθε άνετα η παραμονή, αλλά και η παρουσία στα πλέι οφ. Πάλεψε σήμερα περισσότερο παρότι έπαιζε πάλι χωρίς τους Ουότσον και Μπιλή και κατέβηκε με δέκα παίκτες. Απειλούσε μέχρι τέλους έναν αντίπαλο που έλεγχε το ματς και το πήρε δίκαια, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ανατροπή. 

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ: Ο Ντέβιν Ντέιβις είναι σε διάρκεια από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας του Λαυρίου. Πλησιάζοντας προς το τέλος και με τα... φώτα να στρέφονται όλο και πιο πολύ στην ομάδα, δεν θα μπορούσε να αλλάξει συνήθειες. Σήμερα ήταν και πάλι ασταμάτητος και επιβεβαίωσε τους πολλούς που λένε ότι το Λαύριο ήταν ο... βατήρας για την εκτόξευση της καριέρας του.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα ποσοστά ευστοχία του Λαυρίου ήταν καλύτερα και του επέτρεψαν να καλύψει ολιγωρίες όπως την απώλεια των ριμπάουντ και να φύγει με τη νίκη και την πρόκριση από τη Ρόδο.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

Περισσότερα σε λίγο....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ