23 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κλείνει Σέττο, πάει για… μεγάλο κόλπο στον πάγκο η Χαλκίδα

Η ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC έχει... μεγάλες ορέξεις για την επόμενη Γ' Εθνική κι έχοντας συμφωνήσει με τον Παντελή Σέττο, αναζητεί και τον επόμενο προπονητή της, έχοντας στα «σκαριά» μια μεγάλη κίνηση.

Το όραμα που αρχίζει να «χτίζεται» στην Χαλκίδα δείχνει σιγά σιγά τη διάθεση της διοίκησης για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη Γ' Εθνική, έχοντας καταφέρει φέτος να κερδίσει την παραμονή της μέσω του μπαράζ με την Νέα Ιωνία. Η ομάδα από την Εύβοια, που είχε ήδη καταφέρει να κρατήσει τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, για να ξεκινήσει με τους καλύτερους «οιωνούς», έχει βάλει πλώρη και για άλλους παίκτες σπουδαίας αξίας.

Παίκτης πρέπει να θεωρείται, ήδη, ο Παντελής Σέττος. Ο ηγέτης των ανόδων της Κύμης μέχρι τη Stoiximan.gr Basket League, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Έσπερο Λαμίας, αποτελώντας καταλύτη στην φετινή του άνοδο για τη Β' Εθνική, μέσω των ικανοτήτων και της ισχυρής του προσωπικότητας. Η ΑΕΕΠ-Χαλκίδα BC χρειάζεται τέτοιες μορφές στο ρόστερ της και η απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ την αλλάζει επίπεδο.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή κι εκεί επίσης... εκπτώσεις δε γίνονται. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη προσεγγίσει έναν ικανότατο προπονητή. Εκείνος, αναμένεται να απαντήσει άμεσα στην αρκετά καλή πρόταση που του έχει κατατεθεί και, αν αυτή η απάντηση είναι θετική, τότε σημαίνει με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο πως η ομάδα ετοιμάζει κάτι σπουδαίο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ