22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παρελθόν Θάνος – Νίκας αλλά και ο Σέττος – Φιλίππου από τον Πόλις

Σε αποδεσμεύσεις προχώρησε το Πόλις, με τον σύλλογο της Καλλιθέας να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με του προπονητές Μιχάλη Θάνο και Σωτήρη Νίκα.

Επίσης, παρελθόν αποτελεί ο εμβληματικός Παντελής Σέττος αλλά και ο Γιώργος Φιλίππου.

Αναλυτικά :

«To Δ.Σ. του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με μεγάλη λύπη ολων των μελών του ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Θάνο Μιχάλη. Η προσφορά του σε μία πολύ δύσκολη και καθόλου αντιπροσωπευτική για τους προπονητές και τον σύλλογο χρονιάς χαρακτηρίζεται θετικότατη. Η λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Θάνο Μιχάλη οφείλεται και μόνο στα νέα δεδομένα που δημιουργηθήκανε στο σύλλογο ενεκα της πανδημίας του κορονοιού . Η χρονιά που ερχεται θα είναι δύσκολη και ελπίζουμε οτι του χρόνου θα δημιουργηθούν καλύτερες προυποθέσεις για να ανακτήσει ο σύλλογος την παλιά του δυναμική ! Γι αυτό κόουτς και φίλε Θάνο Μιχάλη δεν λέμε αντίο , αλλά στο επανιδείν.! Σ' ευχαριστούμε κόουτς και να εχεις υγεία εσύ και η οικογένειά σου !

To Δ.Σ. του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Νίκα Σωτήρη . Η παρουσία του και η βοήθειά του στο εργο του κόουτς Θάνου ητανε καθοριστική και θετική . Την πρώτη του εμπειρία στην πρωτεύουσα ελπίζω να την χάρηκε οπως την χαρήκαμε και εκτιμήσαμε και μείς πάρα πολύ. Καλή συνέχεια με υγεία και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας!! Σ' ευχαριστούμε κόουτς !  

Το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον Παντελή Σέττο ενα απο τους μεγαλύτερους αθλητές που πέρασαν απο την οικογένειά του και ενα απο καλύτερα παιδιά του χώρου τον Γιώργο Φιλίππου . Δυστυχώς τα νέα δεδομένα που δημιουργηθήκανε απο την επέλαση του κορονοιού δεν επιτρέπουν στο σύλλογο να τους διατηρήσει στο ρόστερ του. Το Δ.Σ. ευχαριστεί και τους δυο για την μεγάλη και αναμφισβήτητη προσφορά τους , τους ευχεται καλή επιτυχία σε οτι κάνουν και ποιός ξέρει ισως ξαναβρεθούμε ! Σας ευχαριστούμε !»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ