23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κλείνει Ζώρζο ο Οίακας, εξετάζει σοβαρά και τον Χείλαρη

Ο Χάρης Κουλουριώτης κινείται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, και μετά την απώλεια του Μιχάλη Πελεκάνου, θέλει να κλείσει το κενό με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα καλύπτει και τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ του.

Έτσι, εκτός από τον Κώστα Σιμιτζή, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει άμεσα, το ίδιο θα κάνει και ο Κώστας Ζώρζος, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παπάγου, και ήταν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ο 23χρονος γκαρντ στην τρίτη του χρονιά στους «Στρατηγούς» μετά τους 9,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ την περσινή σεζόν στην Α2, απογειώθηκε την τρέχουσα σεζόν, έχοντας 18,5 πόντους και 42 τρίποντα σε 30 αγώνες. 

Ο έτερος που ενδιαφέρει είναι ο Δημήτρης Χείλαρης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα πάουερ φόργουορντ στο πρωτάθλημα της Α2. Ο 29χρονος αθλητής βοήθησε τα μέγιστα τον Κόροιβο Αμαλιάδας να παραμείνει στην Α2 έχοντας 15 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 33 αγώνες, αυξάνοντας τα νούμερα του, σε σχέση με τους 9,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ που είχε την περίοδο 2017-2018 με τον Απόλλων Πατρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ