20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλείνει Σιμιτζή, τσεκάρει Χάλαρη ο Οίακας Ναυπλίου

Ο Χάρης Κουλουριώτης έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της ρόστερ που θα παρουσιάσει ο Οίακας Ναυπλίου στην πρώτη του παρουσία στην Α2 Ανδρών.

Μέσα σε αυτό φαίνεται ότι μπορεί να έχουν θέση δυο παίκτες που ήταν συμπαίκτες την περσινή σεζόν στον Μανδραϊκό, με τους Κώστα Σιμιτζή και Στέλιο Χάλαρη να αρέσουν στον Έλληνα τεχνικό. Προβάδισμα δείχνει να παίρνει ο Κώστας Σιμιτζής, ο οποίος παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο τα δυο τελευταία χρόνια, με την συμμετοχή του, τόσο σε Κορωπί, όσο και στην Μάνδρα, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ την χρονιά που μας άφησε είχε 8,6 πόντους και 31 εύστοχα τρίποντα σε 28 αγώνες.

Ο Στέλιος Χάλαρης από την πλευρά του έχει δείξει τις δικές του ικανότητες, τόσο σε Ηράκλειο που βρέθηκε για δυο σεζόν, όσο και στην ομάδα της Δυτικής Αττικής. Ο 26χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν με 30 παιχνίδια και 12 πόντους κατά μέσο όρο με 8 τρίποντα. Και οι δυο περνούν από τον έλεγχο του Χάρη Κουλουριώτη, ενώ τους διακρίνει το ομαδικό παιχνίδι, γεγονός που τους κατατάσσει χρήσιμους για κάθε προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ