23.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Κλείδωσε» τα πλέι οφ το Ρέθυμνο με «διπλό» στην Πάτρα

Το Ρέθυμνο πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Προμηθέα στην Πάτρα με 84-80.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Κρητικοί «κλείδωσαν» την είσοδό τους στην οκτάδα και τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, ενώ στον αντίποδα οι νεοφώτιστοι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους διώκτες τους για την κατάληψη της όγδοης θέσης, αλλά και να «πιάσουν» το Ρέθυμνο στην έβδομη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και στα σαράντα λεπτά, αλλά στην τελευταία περίοδο η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε στους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου να πετύχουν πολλούς πόντους, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κρήτης να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Βετούλας πήρε την... εκδίκησή του, καθώς είχε ξεκινήσει τη χρονιά στον πάγκο του Προμηθέα.

Ο... ΚΟΜΒΙΚΟΣ: Ο Λέμον με 23 πόντους και ο Φίτζπατρικ με 19 ήταν οι κορυφαίοι των νικητών. Ωστόσο αυτός που έκρινε τον αγώνα και χάρισε το πολύτιμο «διπλό» στο συγκρότημα του Νίκου Βετούλα ήταν ο Τάλτον. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν άποντος στα πρώτα τριάντα λεπτά, αλλά με 13 διαδοχικούς πόντους στην τελευταία περίοδο έκανε την διαφορά.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με το ποσοστό του Προμηθέα Πάτρας στα σουτ εντός πεδιάς να είναι 43% (27/62) οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να νικήσουν. Κι αυτό διότι έχασαν και πολλές βολές (18/26).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ