16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κινήθηκε για Λαμπεϊρί ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναζητά εδώ και καιρό έναν σέντερ και δεν το κρύβει. Απλά δεν προτίθεται να πάρει έναν παίκτη απλά για να υπάρχει, αλλά κάποιον που θα μπορεί να τον βοηθήσει ουσιαστικά και άμεσα και κάποιον που να πλησιάζει τα χαρακτηριστικά του Τζέιμς Γκιστ: Κοινώς να είναι πραγματικά αθλητικός, αλλά να μπορεί να κατανοήσει και τα plays των "πράσινων". Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L' equipe" χτύπησε και την πόρτα της Στρασμπούργκ για τον Λουί Λαμπεϊρί.

Ο 25χρονος παίζει στις θέσεις τέσσερα και πέντε είναι 2.08 και μας συστήθηκε και το καλοκαίρι μέσα από την Εθνική Γαλλίας, όπου ουσιαστικά ήταν η τελευταία επιλογή με τον Κιμ Τιλί να μένει εκτός. Η γαλλική ομάδα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, απάντησε αρνητικά στην παραχώρησή του. Ο Λαμπεϊρί έχει συμβόλαιο ως το 2019, αλλά υπάρχει όρος για αποδέσμευση το καλοκαίρι του 2018.

Ο Βενσάν Κολέ δεν θέλει να τον αποχωριστεί αυτή τη στιγμή, αφού είναι από τους βασικούς άξονες της λειτουργίας της ομάδας του έχοντς 15,2 πόντους (67% εντός πεδιάς, 69% στα σουτ τριών πόντων), 8,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ μέσο όρο σε 31' παρουσίας στο παρκέ ανά αγώνα. Ο Λαμπεϊρί συνεχίζει την ανοδική πορεία που είχε πέρυσι ως παίκτης της Παρί Λεβαλουά, φτάνοντας να αναδειχθεί καλύτερος έκτος παίκτης του πρωταθλήματος.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ