11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κερ: «Καταστρώνουμε κανονικά τα πλάνα μας»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται στον… αέρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με όλες τις διοργανώσεις να έχουν διακοπεί, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνουν τα Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά, από τη FIBA, τα οποία θα κρίνουν τα τελευταία «εισιτήρια» πρόκρισης στο Τόκιο.

Η Εθνική ΗΠΑ δεν έχει αυτό το άγχος, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το οποίο σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό είναι να λάβει χώρα από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Ο Στιβ Κερ, που είναι εκ των βοηθών του Γκρεγκ Πόποβιτς στην «αστερόεσσα», ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση και απάντησε πως προς το παρόν δεν έχουν επηρεαστεί παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις.

«Μιλήσαμε με τον Γκρεγκ Πόποβιτς δύο ή τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες. Όλα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ή εάν θα αναβληθούν εντελώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Απλώς περιμένουμε, για να δούμε τι θα γίνει. Εμείς θα καταστρώσουμε κανονικά τα πλάνα μας και θα δημιουργήσουμε το ρόστερ. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε», παραδέχθηκε ο 54χρονος κόουτς, ο οποίος δεν έχει υποχρεώσεις με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς -στους οποίους είναι πρώτος προπονητής- αυτήν τη στιγμή, αφού έχει διακοπεί το πρωτάθλημα του ΝΒΑ όπως και οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19 και στις ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ