15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεμζούρα: «Θέλω να βρω ομάδα με όραμα και σταθερότητα»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα κλήθηκε να αναλάβει τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, αφού είχε ξεκινήσει ήδη η σεζόν, ωστόσο και η δική του συνεργασία με την ομάδα δεν διήρκησε πολύ, αφού δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Ο 50χρονος Λιθουανός τεχνικός, ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του στέγη και έχει ήδη κατασταλάξει στις προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρούνται, όπως εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο Βάιντας Τσεπόνις. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Κάθε πρόταση πρέπει να εξετάζεται, γιατί είναι άλλο πράγμα το να ονειρεύεσαι κι άλλο να είσαι ρεαλιστής. Φυσικά, είναι πάντα πιο ενδιαφέρον η ομάδα σου να συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά με απασχολεί να βρω μία ομάδα με όραμα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο να βρω ένα πλάνο πεναετίας, αλλά θα ήθελα να υπάρχει σταθερότητα και διάρκεια. 

Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι θέλουν να νικάνε, αλλά όπως έχει πει ο Μπράντ Στίβενς, τα να χάσεις έναν τίτλο σε μία σεζόν είναι το κλειδί ώστε μακροπρόθεσμα να γίνεις νικητής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ