21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Μπελεντίγε πήρε… ανάσα για την παραμονή (vids)

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος η Μπελεντίγε πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Πετκίμ Σπορ του Κεστούτις Κεμζούρα, επικρατώντας με σκορ 79-69 και πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς για την «μάχη» παραμονής που δίνει.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή του παιχνιδιού και με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο (34-29) αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βγήκε... μπροστά ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Κέντρικ Ρέι, και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους (53-52).

Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν και ο Ρίκι Λέντο το πήρε... προσωπικά το θέμα και με τους 30 προσωπικούς πόντους που σημείωσε στον αγώνα έδωσε το ροζ φύλο αγώνα στην Μπελεντίγε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 79-69. Ο Αμερικανός παίκτης εκτός από τους 30 πόντους πρόσθεσε και 6 ριμπάουντ, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισε ο Κέντρικ Ρέι με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Πλέον η Μπελεντίγε ανέβηκε στο 6-18 και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού με ένα παιχνίδι περισσότερο, βυθίζοντας κι άλλο την Γαλατά, ενώ η Πετκίμ Σπορ έπεσε στο 9-15.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ