22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κατσικάρης: «Θα άλλαζα πράγματα από την πορεία μου στην Εθνική» (vid)

O Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την θητεία του και το πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας για δύο χρόνια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην δυναμική της φετινής Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε πριν μερικές βδομάδες τα ηνία της Ουνικάχα Μάλαγα και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ισπανικές ομάδες, σχολίασε στην κάμερα της Cosmote TV την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στάθηκε στα δυνατά σημεία της:

«Είναι πάρα πολύ καλή. Πέραν του ταλέντου, έχει βρει τους ρόλους, είναι γεμάτη ομάδα και έχει βάλει στο ισοζύγιο όλους τους παίκτες, με την έννοια του ότι όποιος κάνει λάθος στην άμυνα θα βγει έξω. Όλοι οι παίκτες που ήταν κακοί αμυντικοί, έχουν γίνει τρομεροί προπονητές στην άμυνα. Από τον Περάσοβιτς που ήταν σουτέρ, στον Γιασικεβίτσιους, που δεν ήταν… λάτρης της άμυνας. Φοβίζει πάντως η Μπαρτσελόνα και βλέπουμε δεν έχει μεγάλα σκορ, την ενδιαφέρει να κερδίζει».

Στη συνέχεια δεν γινόταν να αποφύγει το... κεφάλαιο Εθνική ομάδα όπου αποτέλεσε μέρος της την περίοδο 2014-16 και αναφέρθηκε σε εκείνα τα πράγματα που αν ήταν στο χέρι του θα άλλαζε: «Θα άλλαζα κάποια πράγματα. Παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη. Το πώς θα βρεθούν οι παίκτες. Όχι μόνο στο τουρνουά. Τελειώνοντας τα πρωταθλήματά τους, σε τι κατάσταση θα βρεθούν και ψυχικά και σωματικά. Θα υπήρχαν πράγματα που θα άλλαζα στις συνθέσεις των ομάδων. Την πρώτη φορά είχαμε μια κανονική προετοιμασία και ήταν και η ένταξη του Γιάννη. Το 2015 ο Σπανούλης ήταν τραυματίας και δεν έκανε την προετοιμασία και έπρεπε να μπει. Το 2016 είχαμε τραυματισμούς και μόνο μια εβδομάδα για να προετοιμάσουμε την ομάδα για το προολυμπιακό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ