19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καστρίτης: «Σε δύο ματς πετάξαμε δύο ημίχρονα» (vid)

Ο Άρης θα μπορούσε να κάνει στη Νίκαια μία ανατροπή ανάλογη της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού επέστρεψε από το -18 πριν ηττηθεί στην παράταση. Αυτό είναι ένα γεγονός με διπλή ανάγνωση. Η θετική; Δείχνει ότι έχει χαρακτήρα αλλά η αρνητική είναι ότι ξοδεύει ένα ημίχρονο, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

 


«Δείχνει ότι η ομάδα έχει μέταλλο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τέτοιες ανατροπές. Για δύο σερί παιχνίδια χάνει δύο ημίχρονα, τα πετάξαμε, τότε αυτό δείχνει κάτι. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε τις δυσκολίες της λίγκας και ιδίως ενός αγώνα εκτός έδρας. Πρέπει να το δουλέψουμε και θα το δουλέψουμε» είπε.

 


Ο προπονητής του Άρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του: «Μπορώ να στάζω μέλι για τους παίκτες μου. Δεν έχουν ίχνος υπεροψίας. Δουλεύουμε πολύ, αλλά πρέπει να τα δίνουμε όλα για 40 λεπτά και να είμαστε συγκεντρωμένοι, και όχι για 20 λεπτά. Για κάποιον που παίζει για πρώτη φορά εδώ δεν είναι εύκολο, όπως οι πολλοί ρούκις μας. Στις λεπτομέρειες δεν ήμασταν καλοί, μεγαλύτερο ζητούμενο η διάρκεια».

 

 

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη δεν θέλησε να σταθεί στα σφυρίγματα των διαιτητών...

 

“Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη του. Θύμιζε αγώνα επιβίωσης, προς τη λήξη της σεζόν. Παίχτηκε σε υψηλό ρυθμό και ένταση. Ο Ιωνικός μπήκε πιο αποφασισμένα. Πέρασε αρκετός χρόνος για να προσαρμοστούμε σε αυτό το τέμπο. Για ακόμη μία φορά… ξοδέψαμε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο έγινε κατάθεση ψυχής. Τα παιδιά άφησαν την καρδιά τους πάνω στο παρκέ και παραλίγο να φτάσουμε σε μία μεγάλη ανατροπή.

 


Οταν πρέπει να καλύψεις τέτοιες διαφορές, δεν θα έχεις πάντα τις δυνάμεις για να φτάσεις μέχρι το τέλος. Στην παράταση ο Ιωνικός ξεκίνησε με καλό μομέντουμ. Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν ψηλώσαμε. Πρέπει όμως να δείχνουμε από το ξεκίνημα ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι εμφανές ότι ακόμα δεν έχουμε τη διάρκεια που θέλουμε. Βελτιωνόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, τόσο σε αυτό το κομμάτι όσο και σε άλλα”.

 


Για τη χαμένη βολή του Λόκετ και το φάουλ στον Χάνλαν πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας: “Αν κάνουμε την ανάλυση του αγώνα φάση προς φάση, θα βρούμε πολλές κατοχές για να συζητήσουμε. Δεν θα μείνω σε μία χαμένη βολή. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω σε διαιτητική απόφαση. Η δουλειά μας είναι να βρούμε τι έγινε λάθος και να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις κρίσιμες στιγμές”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ