21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Καστρίτης: «Κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση» (vid)

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης υποχρεώθηκε σε μία ήττα στα σημεία. Μικρά πράγματα έκριναν τον αγώνα με το Λαύριο εις βάρος του, όπως είχε συμβεί νωρίτερα με τον Ιωνικό, τον Κολοσσό και την ΑΕΚ. Σε αυτό το σημείο στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

 


Ο προπονητής του Άρη είπε χαρακτηριστικά: «Κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Είναι σαν μοτίβο. Το θέμα είναι να το διαβάσουμε σωστά και να βγάλουμε από αυτό ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχει να κάνει με το μπασκετικό κομμάτι και τις τελευταίες στιγμές. Οι τραυματισμοί μας κοστίζουν, η προετοιμασία μας λόγω των πολλών απουσιών μας εμποδίζει. Καταφέρνουμε όμως να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Σε όλα ήμασταν κοντά. Τα παιδιά δίνουν ότι περισσότερο μπορούν. Αλλά με 35-37 λεπτά, κάπου στο τέλος δεν αντέχουν».

 


Όσο για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε: «Θέλαμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε αγώνα. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Πάλι στο τέλος κάποιες λεπτομέρειες, κάποια σουτ μας και κάποιες αποφάσεις του Λαυρίου έκριναν το αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη κούραση με 9-10 άτομα προπονήσεων και φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε κακές αποφάσεις στην άμυνα και ρόλο έπαιξε η κόπωσή μας. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα με υψηλή ενέργεια. Συνεχίζουμε και κρατάμε ψηλά το κεφάλι των παιδιών. Θέλω να πιστεύω πως από την ερχόμενη εβδομάδα οι Σχίζας, Νετζήπογλου και Κέλι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε το ματς στον Προμηθέα. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τις νίκες τους και καλή συνέχεια στην πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 


Ο Έρικ Λόκετ είναι πιθανό να βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον προπονητή του Άρη και τους ανθρώπους της ομάδας αφού θεωρήθηκε αυτός που θα αποχωρήσει για να πάρει τη θέση του ο Αζάια Κάζινς, ωστόσο σήμερα ήταν πολύ καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Καστρίτης πάντως απέφυγε τη σχετική ερώτηση: «Αφού πέρασε το παιχνίδι θα αποφασίσουμε μαζί με τη διοίκηση τι θα κάνουμε, δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα για κάθε παίκτη δεν το κάνω ποτέ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ