17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κασιμίρο: “Σκέφτομαι μόνο το μπάσκετ” (vid)

O Λουίς Κασιμίρο μπήκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με μια εκτός έδρας νίκη. Οδήγησε τον Προμηθέα Πάτρας στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Περιστερίου με 88-81 και είχε λόγους να είναι χαρούμενος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με το Περιστέρι", δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά το κλειδί στην τελευταία περίοδο για εμάς ήταν ότι ελέγξαμε την άμυνα και τα ριμπάουντ και παίξαμε έξυπνα στην επίθεση, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς".

Αναφερόμενος συνολικά από την πρώτη επαφή του με το ελληνικό πρωτάθλημα "εκ των έσω" πλέον τόνισε: "Είναι μια πολύ καλή λίγκα δυνατή με πολλές επαφές και είμαι ευχαριστημένος που κοουτσάρω εδώ και μια ομάδα  με φιλοδοξία σε αυτήν την πρώτη εμπειρία εκτός Ισπανίας για μένα".

Μιλώντας συνολικά για τη ζωή στην Ελλάδα υπογράμμισε:"Το πρώτο καλό είναι ο καιρός και η καλή ζωή που μπορεί κάποιος να έχει στην Πάτρα και γενικότερα. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι το μπάσκετ. Είμαι σε έναν σύλλογο με πολύ καλή οργάνωση, είναι καλός σύλλογος, έχω φιλοδοξίες και αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο το μπάσκετ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ