16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Καρφιά» Γκριν εναντίον Πιρς!

Επίθεση εναντίον του Πολ Πιρς εξαπέλυσε ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος υπονόησε πως χωρίς τη συνδρομή των Ρέι Άλεν-Κέβιν Γκαρνέτ στους Σέλτικς, δε θα κατακτούσε τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο Πολ Πιρς δε μοιάζει να είναι η... αγαπημένη προσωπικότητα του Ντρέιμοντ Γκριν. Ο εμβληματικός ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς και πρωταθλητής ΝΒΑ το 2008, είχε καταφέρει τότε να δημιουργήσει μία εξαιρετική τριάδα μαζί με τους Ρέι Άλεν και Κέβιν Γκαρνέτ, για να κατακτήσει τον τίτλο κόντρα στους Λέικερς, αλλά ο «άσσος» των Ουόριορς δεν έχει την ίδια άποψη, αναφορικά με το πόσο σημαντικός ήταν ο «The Truth».

Ο έμπειρος φόργουορντ, ανέφερε συγκεκριμένα πως «ο κόσμος ξεχνά πως πάλευε να μπει στα playoffs και βρισκόταν στη λίστα για ανταλλαγή κάθε χρόνο, μέχρι να εμφανιστούν ξαφνικά ο Ρέι Άλεν και ο Κέβιν Γκαρνέτ. Ας μην το ξεχνάμε». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκριν επιτίθεται στον Πιρς, καθώς στο παρελθόν είχε ταχθεί ξεκάθαρα στο πλευρό του Κόμπι Μπράιαντ, αναφορικά με τις επικές τους κόντρες την τριετία 2008-2010, που έχουν μείνει στην ιστορία του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ