16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Καρσίγιακα – Χολόν: Το… παπούτσι που έκρινε το ματς (vid)

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα έκανε άλμα πρόκρισης για το Final8 του BCL με την εκτός έδρας νίκη της επί της Καρσίγιακα με 77-76. Το παιχνίδι ήταν δραματικό σε εξέλιξη, αλλά το φινάλε τα επισκίασε όλα. Αν λέγαμε ότι το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ είχε συμβεί το απίστευτο, στο φινάλε της κανονικής περιόδου του αγώνα ΑΕΚ - Ηρακλής, χθες έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό. Αυτή τη φορά δεν ήταν ένα φάουλ την ώρα της επαναφοράς, αλλά μια τεχνική ποινή!

Ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Κόντε, ο πρώτος του αγώνα στον οποίο είχε στους συνεργάτες του και τον Ελληνα Γιώργο Πουρσανίδη, έκανε την χαρακτηριστική κίνηση πριν την επαναφορά. Να μην πατήσει δηλαδή τη γραμμή ο αμυνόμενος παίκτης. Η Χολόν είχε έξι δέκατα του δευτερολέπτου για την επαναφορά, μετά ο τρίποντο με το οποίο είχε ισοφαρίσει σε 76-76 0 Χένρι για την Καρσίγιακα. Ο Σεμί Ερντέν ήταν αυτός που προσπαθούσε να δυσκολέψει την πάσα επαναφοράς, αλλά τον πρόδωσε το... μεγάλο του πόδι. Πάτησε τη γραμμή, έστω και οριακά με μια λήψη του βίντεο μάλλον να δικαιώνει τον διαιτητή, ο οποίος έδωσε τεχνική ποινή.

 Ο Τάιρους ΜακΓκι δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο, έκανε το 76-77, η Χολόν πήγε στο 3-1 και η Καρσίγιακα έμεινε στο 2-2.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ