14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καρδίτσα : Σερίφης και Κωστής στο πλευρό του Λιόγα (pic)

Την προετοιμασία του ξεκινάει αύριο ο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος μπαίνει σε μια νέα εποχή, έχοντας υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τις 16 Ιουλίου, ο Δημήτρης Λιόγας αποτελεί τον προπονητή των Θεσσαλών, ενώ δίπλα του θα βρίσκονται ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Κώστας Σερίφης, και ο Φοίβος Κωστής, ο οποίος επίσης έχει εργαστεί στο Παγκράτι όντας άμεσος συνεργάτης του Νάσου Χούμπαυλη. Στη συνέχεια βρέθηκε σε Πανελευσινιακό, Κόροιβο Αμαλιάδας και Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Επίσης προπονητής φυσικής κατάστασης ανέλαβε ο Κώστας Ντάλλας.

Αναλυτικά :

«Η νέα τεχνική ομάδα του ΑΣΚ

Ενόψει της αυριανής έναρξης της προετοιμασίας, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τις 16 Ιουλίου, πρώτος προπονητής στην ομάδα μας, θα είναι ο Δημήτρης Λιόγας. Ο 54χρονος τεχνικός, με μακρά και πολύ σημαντική πορεία σε υψηλό επίπεδο, θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας την επόμενη σεζόν και θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα. Από τα 24 του χρόνια είναι επαγγελματίας προπονητής μπάσκετ και έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (Α1, Α2, Β' και Γ' Εθνική, Α1 Γυναικών) πετυχαίνοντας δέκα ανόδους, παρουσία στο Fiba Cup με το ΑΠΟΕΛ και ένα Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών με τη Γλυφάδα.

Οι άμεσοι συνεργάτες

Επειδή όμως το παιχνίδι είναι ομαδικό, ο Δημήτρης Λιόγας θα έχει μαζί του άξιους και καταρτισμένους συνεργάτες, οι οποίοι και θα αποτελούν το τεχνικό τιμ.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Κώστας Σερίφης και ο Φοίβος Κωστής. Ο Καρδιτσιώτης Κώστας Σερίφης, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το μπάσκετ, και έχει να επιδείξει μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο μπάσκετ της Καρδίτσας ως αθλητής αρχικά και στη συνέχεια ως προπονητής σε ομάδες της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Ο Κ.Σερίφης, προστέθηκε στο τεχνικό τιμ στα μέσα της περασμένης σεζόν και θα είναι και φέτος παρών στη νέα πρόκληση του ΑΣΚ.

Νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ, ο Φοίβος Κωστής, ο οποίος είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το μπάσκετ, αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. Αγωνίστηκε ως αθλητής στις εθνικές κατηγορίες, αλλά ήδη από το 2009 ασχολείται με την προπονητική, έχοντας περάσει από τις μικρές ηλικίες σταδιακά στο επαγγελματικό επίπεδο. Τη διετία 2015-16 βρέθηκε στο τεχνικό τιμ δύο κολεγιακών ομάδων μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ζέιβιερ και το Λάιομινγκ αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Στη συνέχεια εργάστηκε ως συνεργάτης προπονητής στον Πανελευσινιακό, το Παγκράτι, αλλά και στην Α2 Εθνική σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Προπονητής φυσικής κατάστασης ο Κώστας Ντάλλας

Προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι και τη νέα σεζόν ο Κώστας Ντάλλας, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για την ενδυνάμωση και την εκγύμναση των αθλητών μας. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τον κλασικό αθλητισμό, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο ίδιο αντικείμενο.
Ευχόμαστε στους Δημήτρη Λιόγα, Κώστα Σερίφη, Φοίβο Κωστή και Κώστα Ντάλλα, υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ