19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρδίτσα – Λιόγας : «Να δικαιώσουμε το όραμα» (pic)

Ο Δημήτρης Λιόγας αποτελεί το νέο προπονητή του ΑΣ Καρδίτσας, αναλαμβάνοντας να διαδεχθεί τον Κώστα Κομποδιέτα.

Ο 54χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα πορεία της καριέρας του, ενώ το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για το deal με χθεσινό (15/7) του ρεπορτάζ.

Αναλυτικά :

«Ο Δημήτρης Λιόγας νέος προπονητής!!!

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με το Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος θα είναι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας τη νέα χρονιά.
Ο 54χρονος Αθηναίος τεχνικός, μετρά 30 χρόνια πορείας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, τη Basket League αλλά και το εξωτερικό, με διακρίσεις αλλά και σημαντικό προπονητικό έργο, σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε.
Η καριέρα του ξεκίνησε το 1991, όταν σε ηλικία 24 ετών ανέλαβε πρώτος βοηθός στον Παπάγου στο πρωτάθλημα της Α1. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (Α1,Α2,Β' και Γ' Εθνική, Α1 Γυναικών) πετυχαίνοντας δέκα ανόδους, παρουσία στο Fiba Cup με το ΑΠΟΕΛ και ένα Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών με τη Γλυφάδα. Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν προπονητής του Α.Ο. Παγκρατίου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Καλωσορίζουμε το Δημήτρη Λιόγα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Ο νέος τεχνικός του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του, προκειμένου να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Λιόγας: "Να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της Καρδίτσας"
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω προπονητής στην ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας. Οι άνθρωποι της διοίκησης με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο και μοιράστηκαν μαζί μου το όραμά τους για το σύλλογο. Γνωρίζω πως η πόλη στηρίζει την ομάδα, η οποία αγωνίζεται σε ένα καταπληκτικό νέο γήπεδο. Περιμένω με ενθουσιασμό να ξεκινήσουμε δουλειά και να δικαιώσουμε όλοι μαζί, τις προσδοκίες της Καρδίτσας"»..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ