18.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καρδίτσα : Κοντά στο deal με Λιόγα!

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Κομποδιέτα αναζητεί η Καρδίτσα, με αρκετούς προπονητές να έχουν παρελάσει τις τελευταίες ημέρες από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της Θεσσαλικής ομάδας.

Αυτός που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την δουλειά του είναι ο Δημήτρης Λιόγας, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει να παίρνει προβάδισμα για να αναλάβει τις τύχες του ΑΣΚ.

Ο Έλληνας προπονητής παρουσίασε εξαιρετικό έργο την τελευταία διετία στο Παγκράτι, το οποίο την τρέχουσα σεζόν τερμάτισε στην έκτη θέση, χάνοντας για μια νίκη τα πλέι οφς, ενώ βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Ανδρών.

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, αλλά στην Καρδίτσα φαίνεται να εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες του. Έτσι και αλλιώς η εμπειρία του και το έργο που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που εργάστηκε ήταν αυτά που έκαναν τους ανθρώπους του ΑΣΚ να τον ξεχωρίσουν, και παρότι έγιναν επαφές με αρκετούς τεχνικούς θεωρείται αυτός που μπορεί να οδηγήσει τους Θεσσαλούς σε υψηλούς στόχους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ