20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καραπιπερίδης : «Πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα» (vid)

Η Καβάλα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς, με τους Θεσσαλούς να κερδίζουν στην παράταση, και έτσι βλέπει με μεγάλη δυσκολία την προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τις  δυο τελευταίες θέσεις που οδηγούν κατευθείαν στην Β' Εθνική.

Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να τα δώσει όλα στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο, ενώ θέλησε να δώσει κάλυψη στο νεοφερμένο Λιθουανό, Σίμας Μπουτελεβίτσιους, για την άστοχη επίθεση στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της διοίκησης η οποία συγχαίρει τόσο τον Ερμή όσο και την διαιτητική τριάδα.

Αναλυτικά :

«ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑI!

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ENERGEAN KAVALA BC συγχαίρουμε την ομάδα του Ερμή Αγιάς για την αγωνιστική τους παρουσία μέσα στο γήπεδο καθώς και για την εξαιρετική τους συμπεριφορά! 
Ευχόμαστε στον Ερμή Αγιάς καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην επίτευξη του στόχου του!

Επίσης αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές του αγώνα κ.Παφίλη, κ.Ν.Τζιοπάνο και κ.Σιμιτόπουλο για την εξαιρετική και άψογη διαιτησία τους.

Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που για μία ακόμη φορά στάθηκε δυναμικά δίπλα στην ομάδα και τον καλούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το ερχόμενο Σάββατο 23/3 στις 17.00 στο Αλεξάνδρα Δήμογλου!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ